Spellistor jag gillar

Det finns verkligen ingenting som kan påverka ens humör så mycket som musik. Det är ju känt sedan länge att kemin i våra hjärnor påverkas av sinnesintryck och musiken är ju en form av intryck. Jag tänkte därför, dagen till ära, tipsa er om de spellistor på Spotify som går varmast hemma hos mig för att kanske ge er lite nya låttips eller kanske rent av en ny favoritartist?

SpellistorDiscover weekly: kan ju knappast någon ha missat vid det här laget, i alla fall ingen som har spotify. Det är en spellista som uppdateras varje vecka och skräddarsys efter vad just du lyssnar på. I början tyckte jag att alla låtar man blev tipsade om var svenska, men nu verkar det har blivit lite mer efter musiksmak och inte var man befinner sig.

Life is good: är en annan av Spotifys egna spellistor som aldrig gör en besviken. Behöver man bli lite upplyft eller bibehålla sitt glada humör så är den här listan verkligen helt rätt. Det är en salig blandning från alla tider med musik som får en att le oavbrutet. Livet är gott, helt enkelt!

Motivation Mix: är den stående favoriten för träningspasset då den verkligen håller ens motivation uppe. På riktigt!

Förutom Spotifys egna spellistor så tycker jag dessutom om att klicka runt på andra användares ihopplock av låtar. Det finns verkligen guldkorn där ute som borde få mer uppmärksamhet. Den här spellistan är min favorit idag. Perfekt blandning av Timbuktu, Maggio och andra riktigt glada låtar. Igår lyssnade jag på en lite lugnare lista då jag var tvungen att koncentrera mig. Men om jag ska tipsa er om något idag så är det verkligen att gå in på Spotify och börja upptäck nya spellistor, även de som inte Spotify genererar själva utan medmänniskor som du och jag som är snälla nog att hålla sina listor publika.