Anordna det perfekta partyt

Nu i pandemitider längtar alla efter party och fest. Det finns ett enormt sug efter att göra de alldeles vanliga sakerna som vi gjorde förut och som vi också tog förgivet. En av dessa saker är socialt umgänge utan restriktioner. Att kunna kramas, vara nära varandra och kunna dansa på ett svettigt dansgolv med alla sina vänner plus hundra fler. Men vi kan planera för den perfekta festen ändå. Antingen hemma hos dig sjäv om du bor stort eller om du hyr en lokal.

Planera din fest steg för steg

bartillbehor

Du kan planera festen genom att skaffa fräcka bartillbehör exempelvis. Alla fester behöver en bra gästlista, god dryck, bra mat eller tilltugg samt en bra struktur eller planering av hur kvällen och natten ska utveckla sig. Det kan vara bra att planera in quiz eller danstävlingar – eller varför inte lära känna-lekar om det är en fest med mixat folk som inte känner varandra från början.

Musik är festens hjärta

Musiken är en viktig komponent på fester så lägg tid på en bra spellista. Hur många gånger har ni inte kommit in på en klubb där musiken varit dåligt och ni efter en stund bestämt er för att gå hem. Att komponera den perfekta spellistan är något som är bra att lägga tid på.

Efterfest

Det är inte omöjligt att det blir en efterfest när själva huvud festligheterna är slut. Då kan det vara fint att ha någon nattamat att bjuda på. Det behöver inte vara något speciellt utan något enkelt som den som känner för kan plocka för sig. Detta går att förbereda innan och ta fram detta när efterfesten börjar.