Välkomna till min sida

Musik är verkligen det mest kraftfullaste som finns. Finns det något annat som alltid finns där, som alltid passar och som gör en stund mer meningsfull? Har vi inte alla flera låtar från en viss tid i livet, som ger oss samma känsla som vi kände då? Födelsedagsfester, personalfester, högtider, studenten, examen, första gången du blev kär, begravningar och så vidare. Ögonblicken tar helt enkelt aldrig slut.

dr-records.se

Musik för mig är det som gör livet till något mer. Den finns alltid där och eftersom det finns så otroligt mycket musik runt om i världen finns det musik för varje humör och stund. Musik får oss att dansa, gråta, skratta och minnas. Musik är något som för människor samman. Musik från olika kulturer runt om i världen sprids genom olika artister och online och alla får ta en del av den känsla som musiken för med sig. Alla människor är unika, därtill är all musik unik. Musik är med andra ord något som aldrig tar slut eller som blir för tråkigt att fortsätta upptäcka.

Musik berikar våra liv och hjälper oss i svåra och glada stunder. Musik kan vara en glädje och ett intresse i någons liv och det är absolut inget fel med det. Men det kan också vara något mer än baraen hobby och det är det för mig. Det är mitt yrke och min stora passion. På den här sidan kommer ni att hitta en hel del musiktips, både på artister som jag personligen gillar, men också generella tips om olika genrer och vad för typ av musik som passar till olika fester, högtider, årstider eller typ av humör.

dr-records.se

Det finns även en hel del information för den som är nyfiken på hur musikbranschen ser ut idag och ifall du själv känner för att börja arbeta med musik. Dessutom finns det mycket kuriosa för dig som gillar onödig fakta. Det är aldrig för sent att börja utforska musik eller att börja engagera dig lite mer än vad du har gjort innan.

Det kan handla om att du vill bli en artist själv eller om du vill blir en musikproducent och hjälpa och inspirera andra att bli något alldeles unikt eller bara att vidga dina vyer lite och upptäcka något nytt. Det är bara att kontakta mig ifall du undrar något särskilt om musik eller om du tycker det är något som fattas på sidan. Det gäller även något som kan kräva lite efterforskning, då jag gärna tar mig an en utmaning. Välkommen till min sida om musik.